Evolvitilla työskentelee noin sata intohimoista asiantuntijaa Espoossa, Lahdessa ja Tampereella. Evolvitlaisen tunnistaa ystävällisestä ja auttamishaluisesta asenteesta, oli kyse sitten asiakkaista tai omista työkavereista.

Avoimet työpaikat


Evolvit työnantajana

Ketterä organisaatio

Evolvitin tehokas, mutta innostava työyhteisö toimii ilman välijohtoa. Meillä pääset näyttämään osaamisesi ja saat äänesi kuuluviin. Työpaikkana Evolvit kehittyy jatkuvasti työntekijälähtöisen palautteen pohjalta. Teemme työtämme ammattiylpeydellä toinen toisiamme auttaen.

Työpaikkaetumme

Työpaikkaetuihin kuuluvat lounas- ja virikesetelit, puhelinetu, laajennettu työterveys- ja hammashoito, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä paljon viriketoimintaa. Lisäksi eri toimipisteissä on tarjolla ”mitä keksitäänkään” kuten virvokekaappia, välipalaa ja toimistokitaraa.

Teknologiat

Verkkopalveluissamme keskitymme Microsoftin tuoteperheeseen. Esimerkiksi SQL Server ja Visual Studio kuuluvat kaikkien ohjelmistokehittäjiemme päivittäisiin työkaluihin. BI-puolella keskitymme MS BI -tuoteperheeseen ja Qlik-teknologioihin.

Esimerkkejä käyttämistämme teknologioista: MS SQL, C#, .NET, Qlik, Power BI, Matlab, ASP.NET


Työnhakijalle

Evolvitin työyhteisössä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat koko muu tiimi ja esimiehesi. Katso avoimet työpaikat!

Anni Moilanen

"BI-raporttien kehitys lähtee asiakkaan tarpeesta saada lisätietoa liiketoiminnastaan. Työssäni tykkään erityisesti siitä, että voin hyödyntää opinnoissa kerättyä teknistä ja kaupallista osaamistani." - Anni, BI-konsultti Lue lisää...

Harri Hiila

"IT-alalla tarvitaan loogista ajattelua ja pulmien ratkaisutaitoja. Konsultin roolissa pitää pystyä opettelemaan tarvittavat ohjelmointikielet, tekniikat ja sovellukset, jos niitä ei jo ennestään osaa." - Harri, projektipäällikkö ja IT-konsultti Lue lisää...


Avoin hakemus

Etkö löytänyt ilmoituksista sinulle sopivaa paikkaa? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen rekry@evolvit.fi ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi!

Yhteystiedot

rekry@evolvit.fi

Lisätietoja

Emilia Krappe
HR Manager

​​040 730 4373​
emilia.krappe@evolvit.fi


Blogistamme