Qlik-asiantuntija huipputiimiin

Tuleva työkaverisi Saska

Evolvit kehittää Business Intelligence -liiketoimintaansa. Toimimme useissa Qlik-hankkeissa eri toimialoilla ja tarjoamme näin ollen mahdollisuuden tutustua erilaisiin asiakasympäristöihin ja uusimpiin teknologioihin.

 

Etsimme sinua, Qlik-asiantuntijakonsulttia, kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaamme.

Mikäli sinulla on kokemusta Qlik-hankkeiden käynnistyksistä sekä toteutuksista, olet oikea henkilö meille. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa sekä kyvystä hahmottaa ja kehittää uusia ratkaisuja.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulta edellytetään:

Arvostamme myös:

 

Miksi Evolvit on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvin omatoimisesti osaavien ammattilaiskollegoiden ja mielenkiintoisten asiakkuuksien kanssa. Meille on tärkeää, että asiantuntijamme pääsevät tutustumaan ja hyödyntämään uusimpia innovaatioita ja tekniikoita ensimmäisten joukossa. (Lue lisää…)

Evolvit tarjoaa kilpailukykyisen palkan, hyvät edut (laajennettu työterveys, hammashuolto, hieroja, lounas- ja virike-edut, omavalintaiset työvälineet jne.) sekä kasvavan ja kehittyvän talon joustavan ja avoimen ilmapiirin.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@evolvit.fi. Mikäli haluat saada lisätietoja ko. tehtävästä tai Evolvitista, ota yhteys tulevaan esimieheesi Joonas Runnakkoon!

Lisätietoa:

Joonas Runnakko
Director, Operations

050 546 0183
joonas.runnakko@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: