Profit Software ostaa Evolvit Oy:n

Profit Software Oy on ostanut suomalaisen Evolvit Oy:n. Kauppa vahvistaa Profit Softwaren finanssialan it-osaamista entisestään.

Profit Software on erikoistunut vakuutusalan ohjelmistotuotteisiin. Viimeisten vuosien aikana yritys on kasvanut tasaisesti liikevaihdon ollessa 11,8 miljoonaa euroa vuonna 2016.

-Olemme jo jonkin aikaa tutkineet mahdollisuuksiamme laajentaa ja vahvistaa tuote- ja palvelutarjontaamme FinTech-puolella. Tämä kauppa lisää toimialaosaamistamme entisestään ja vahvistaa kasvua, toteaa Profit Softwaren toimitusjohtaja Ilkka Starck.

Evolvit on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa it-palveluita finanssialalle sekä BI-ratkaisuja. Sen liikevaihto oli vuonna 2016 9,8 miljoonaa euroa.

-Olemme pohtineet kansainvälistymistä ja Profit Softwarella on tästä jo kokemusta. Saamme hyödynnettyä olemassa olevaa osaamistamme tulevaisuudessa entistä enemmän, sanoo Evolvit Oy:n toimitusjohtaja Perttu Heinonen.

Kaupan myötä henkilöstön määrä nousee lähes 230:een ja toimipaikkoja on kuusi. Profit Software listattiin taannoin Tivin 250 -selvityksessä sijalle 190 ja Evolvit sijalle 208. Molemmat yritykset saivat lisäksi yrityksen taloudellista menestystä luokittevan TE-arvosanan 10. Profit Softwaren pääomistajat ovat tanskalainen pääomasijoittaja Via equity, Suomen Teollisuussijoitus ja Profit Softwaren toimiva johto. Evolvit Oy:n toimiva johto tulee kaupan myötä Profit Softwaren osakkaiksi.

Lisätiedot:
Profit Software Oy, CEO Ilkka Starck, puh. +358 40 760 0074

Profit Software Oy
Profit Software tarjoaa järjestelmäratkaisuja vakuutustoimialalle. Yritys perustettiin vuonna 1992 ja se on markkinajohtaja Suomessa sekä Baltian maissa. Yrityksellä on toimipaikat Espoossa (pääkonttori), Porissa ja Tallinnassa. Profit työllistää reilut 100 henkilöä. www.profitsoftware.com

Evolvit Oy
Evolvit tarjoaa it-palveluita finanssitoimialalle sekä BI-ratkaisuja. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja sillä on toimipaikat Espoossa, Tampereella ja Lahdessa. Evolvit työllistää reilut 100 henkilöä. www.evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: