Monipuolinen mobiilisuunnittelija Espooseen

 

Laajennamme liiketoiminta-alueitamme jatkuvasti. Nyt etsimme mobiilisuunnittelijaa täydentämään ratkaisuvalikoimaamme. Toimimme useissa ohjelmistokehitys- ja BI-hankkeissa eri toimialoilla ja tarjoamme näin ollen mahdollisuuden tutustua erilaisiin asiakasympäristöihin ja uusimpiin teknologioihin.

Etsimme sinua, monipuolista mobiilisuunnittelijaa, kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaamme. Mikäli sinulla on kokemusta asiakaslähtöisten mobiilihankkeiden elinkaaren kaikista vaiheista, olet oikea henkilö meille. Olet ollut mukana konseptoimassa, suunnittelemassa, toteuttamassa, testaamassa ja julkaisemassa vaativiakin mobiiliohjelmistoja. Meille on tärkeätä, että pystyt toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa sekä sinulla on kykyä hahmottaa ja kehittää uusia ratkaisuja.

Uudessa tehtävässäsi tulet toimimaan nykyisen kehitystiimin tukena, mentorina ja Tech-leadina. Olet valmis jatkuvasti arvioimaan omaa toimintaasi ja kehittämään parempia toimintatapoja tiimisi kanssa.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulta edellytetään:

Arvostamme myös:

 

Miksi Evolvit on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvin omatoimisesti osaavien ammattilaiskollegoiden ja mielenkiintoisten asiakastarpeiden kanssa. Meille on tärkeää, että asiantuntijamme pääsevät tutustumaan ja hyödyntämään uusimpia innovaatioita ja tekniikoita ensimmäisten joukossa.

Evolvit tarjoaa kilpailukykyisen palkan, hyvät edut (laajennettu työterveys, hammashuolto, hieroja, lounas- ja virike-edut, omavalintaiset työvälineet jne.) sekä kasvavan ja kehittyvän talon joustavan ja avoimen ilmapiirin.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@evolvit.fi. Mikäli haluat saada lisätietoja ko. tehtävästä tai Evolvitista, ota yhteys tulevaan esimieheesi Joonas Runnakkoon!

Lisätietoa:

Joonas Runnakko
Director, Operations

050 546 0183
joonas.runnakko@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: