Microsoft BI -osaaja pääkaupunkiseudulle

Evolvit / Profit Software on yksi pohjoismaiden johtavista finanssialan konsultti- ja tuotetaloista. Profit Software on perustettu vuonna 1992. Meillä on toimipisteet Espoossa, Tampereella, Porissa, Lahdessa, Tallinnassa ja Tukholmassa, kokonaisvahvuus on noin 230 tällä hetkellä. Olemme yksityisessä omistuksessa ja liiketoimintamme on vakaalla, tulorahoitteisella ja kannattavalla pohjalla.

 

Evolvit panostaa Business Intelligence -liiketoiminnan kehittämiseen. Toimimme useissa BI-hankkeissa eri toimialoilla ja tarjoamme näin ollen mahdollisuuden tutustua erilaisiin asiakasympäristöihin ja uusimpiin Microsoftin teknologioihin. Etsimme sinua, Microsoft BI -konsulttia kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaamme.

Tuleva työkaverisi, Toni

 

Mikäli sinulla on kokemusta BI-hankkeiden käynnistyksistä sekä toteutuksista, olet oikea henkilö meille. Arvostamme etenkin kykyä toimia hyvin omatoimisesti asiakasrajapinnassa, sekä kyvystä hahmottaa ja kehittää uusia ratkaisuja. Etsimme konsultteja Espoon ja Lahden toimistoillemme.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulta edellytetään:

Arvostamme myös:

Miksi Evolvit on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvin omatoimisesti osaavien ammattilaiskollegoiden ja vaativien asiakkaiden kanssa. Evolvit tarjoaa myös hyvät edut, sekä kasvavan ja kehittyvän talon joustavan ja avoimen ilmapiirin.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@evolvit.fi. Mikäli haluat tietää lisää, tai sinulla on jotain muuta kysyttävää paikasta, käytä alla olevia yhteystietoja.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Lisätietoa:

Joonas Runnakko
Director, Operations

050 546 0183
joonas.runnakko@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: