Katso tarina Hockey Insights -analytiikkaratkaisun takana

Hockey Insights

Hockey Insights on Evolvitin Liigalle tuottama pelaaja-, joukkue- ja ottelutiedon interaktiivinen analytiikkapalvelu, joka palvelee jääkiekkofaneja, veikkaajia ja median edustajia. Yhdessä Qlikin kanssa kehitetty ratkaisu herättää numerot eloon innovatiivisella tavalla ja osaa myös ennustaa tuloksia.

— Halusimme tarjota faneille, veikkaajille, medialle ja kaikille jääkiekon
toimijoille houkuttelevan tavan käyttää dataa, jota keräämme valtavia määriä kaikista otteluista. Tämä uusi palvelu sivuillamme on kiinnostanut myös pelaajia ja valmentajia. Evolvit on ollut jääkiekon tunteva innovatiivinen analytiikkapartneri Liigalle, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi iloitsee.

Vastaavan dataa analysoivan ja visualisoivan ratkaisun voi rakentaa mistä tahansa datasta joko yrityksen sisäiseen käyttöön tai lisäarvoksi ulkoisille sidosryhmille.

— Liigalle tekemämme ratkaisu oli ensimmäinen laatuaan tässä markkinassa, Evolvitin Mika Pohjola summaa. — Räätälöimme kullekin asiakkaalle sopivan ratkaisun rakentamalla teknologiapalapelistä juuri heille sopivan setin. Kehitämme osaamistamme kansainvälisissä huippukoulutuksissa ja tartumme edelläkävijöinä vielä julkaisemattomiin teknologioihin.

 

Katso alla olevalta videolta koko tarina Hockey Insights -ratkaisun takana!

 

Haluatko kuulla Hockey Insights -ratkaisusta lisää? Olethan yhteydessä Mika Pohjolaan!

Yhteystiedot löydät alta.

Lisätietoa:

Mika Pohjola
Sales Executive & Director

040 830 9486
mika.pohjola@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: