3 syytä työskennellä Evolvitilla: Juulian uratarina

Kuka?
Juulia Happonen, 26, IT-konsultti

Koulutus
DI, valmistunut Aalto-yliopiston teknillisen fysiikan ja matematiikan koulutusohjelmasta v. 2016. Erikoistunut systeemi- ja operaatiotutkimukseen sekä kansantaloustieteeseen.

Työtehtävät Evolvitilla?
Testauskoordinaattorin tehtävät, arvopaperimarkkinoiden matemaattinen mallinnus, raportointijärjestelmien uudistaminen

Juulia Happonen aloitti Evolvitilla syksyllä 2016. Vauhdikkaan työtahdin keskellä viihtyvä IT-konsultti saattoi opintonsa loppuun Aalto-yliopistossa ja toimii nyt testauksen ja analytiikan parissa. Pyysimme Juuliaa kertomaan Evolvit-uransa alkutaipaleesta.

 

Etsin valmistumiseni kynnyksellä töitä kesällä 2016, kun kuulin Evolvitin hakevan uusia analytiikkaosaajia joukkoihinsa. Minua houkutteli mahdollisuus työskennellä asiakasrajapinnassa haastavien analytiikka- ja finanssitoimialan tehtävien parissa. Evolvit oli tuttu aiemmista työtehtävistäni, ja mielikuvissani yhdistin yrityksen erinomaiseen laatuun ja tehokkuuteen.

 

1. Vapaus ja vastuu

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen päätökseeni hakea! Konsultin tehtävissä riittää vaihtelevuutta sekä vapautta ja vastuuta. Työ on nopeatempoista eikä aika käy ikinä pitkäksi. Omat viisi kuukauttani ovat kuluneet kuin hujauksessa, mutta samalla koen oppineeni aivan valtavasti.

 

Tällä hetkellä toimin muutamassa projektissa testauskoordinaattorina. Roolin laajuus vaihtelee projekteittain: usein huolehdin muun muassa testauksen kattavuudesta ja testaussuunnitelmasta. Olen päässyt tekemään myös arvopaperimarkkinoihin liittyvää matemaattista mallinnusta sekä uudistamaan raportointijärjestelmää sosiaali- ja terveysalalla.

 

2. Avoin ja matala organisaatio, joka kannustaa kehittymään

Evolvitilla osataan tunnistaa työntekijöiden potentiaali ja olenkin kokenut, että meillä panostetaan aidosti työntekijöiden ammatilliseen kehittymiseen. Vastuuta saa halutessaan heti alusta alkaen, oma-aloitteisuuteen kannustetaan. Avoimessa organisaatiossa kehittävää palautetta saa niin esimieheltä kuin työkavereiltakin. Mielestäni Evolvitilla pääsee työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa ja kehittymään alan huippuosaajaksi.

 

3. Työyhteisön asenne

Myös hyvät työkaverit ovat ehdottomasti yksi työn parhaista puolista. Meiltä löytyy osaajia monilla erilaisilla taustoilla, mutta kaikkia yhdistää asiakaslähtöinen asenne ja tiimihenkisyys. Tässä joukossa tunsin oloni kotoisaksi jo ensimmäisellä viikolla. ”Jaettu tieto on moninkertainen tieto” pätee työyhteisöömme hyvin.

 

Kiinnostuitko työskentelystä Evolvitilla? Katso avoimet paikat ja hae jo tänään!

Jaa tämä artikkeli: