Järjestelmäasiantuntija

Toimimme useissa ohjelmistokehitys- ja BI-hankkeissa eri toimialoilla ja tarjoamme näin ollen mahdollisuuden tutustua erilaisiin asiakasympäristöihin ja uusimpiin teknologioihin.

 

Etsimme sinua, järjestelmäylläpitäjää, täydentämään nykyistä ylläpitotiimiämme. Mikäli sinulla on kokemusta järjestelmien ylläpidon tehtävistä, toiminnallisuuksien rakentamisesta sekä finanssialan liiketoiminnasta, olet oikea henkilö tehtävään.

Tiimin työnkuvaan kuuluu sijoitusjärjestelmien toiminnan valvominen, erilaiset kehitysprojektit, toiminnallisuuksien ja liittymien käyttöönotto, yhteydenpito asiakkaiden kanssa sekä versiopäivitykset. Voit lukea lisää tiimin toimenkuvasta tästä.

 

Tehtävässä onnistuaksesi sinulta edellytetään:

Arvostamme myös:

Miksi Evolvit on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvin omatoimisesti osaavien ammattilaiskollegoiden ja mielenkiintoisten asiakkuuksien kanssa. Meille on tärkeää, että asiantuntijamme pääsevät tutustumaan ja hyödyntämään uusimpia innovaatioita ja tekniikoita ensimmäisten joukossa.

Evolvit tarjoaa kilpailukykyisen palkan, hyvät edut (laajennettu työterveys, hammashuolto, hieroja, lounas- ja virike-edut, omavalintaiset työvälineet jne.) sekä kasvavan ja kehittyvän talon joustavan ja avoimen ilmapiirin.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@evolvit.fi. Mikäli haluat saada lisätietoja ko. tehtävästä tai Evolvitista, ota yhteys tulevaan esimieheesi Joonas Runnakkoon!

Lisätietoa:

Joonas Runnakko
Director, Operations

050 546 0183
joonas.runnakko@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: