Evolvitilla yhdistyy liiketoiminnan ja datan ymmärtäminen modernien teknologioiden käyttöönottoon.

- Handelsbankenin IT-päällikkö Petri Halonen

Evolvit toimittaa Handelsbankenille HiQ:n FRENDS-palveluväylän

Handelsbanken kehittää kiihtyvällä tahdilla asiakkaillensa suunnattuja verkko- ja mobiilipalveluita. Osa palveluista toteutetaan yhteisesti kaikille pohjoismaille, osa paikallisesti suomalaisille asiakkaille. Jotkut järjestelmät ovat koko konsernin käytössä. Suomessa on Handelsbankenilla myös omia tietovarastoja, joista dataa halutaan kuluttajien palveluihin.

Moninainen käyttötarve aiheuttaa korkeita vaatimuksia järjestelmien välisille integraatioille. Asiakkaiden palveluissa datan tulee olla oikeaa ja ajantasaista, ja toimintojen tulee reagoida nopeasti. Helpolta näyttävän mobiilipalvelun alla tulee olla järeät integraatioväylät, joihin voidaan kehittää nopeasti uusia palveluita liiketoiminnan toiveiden mukaisesti.

Handelsbankenissa vertailtiin eri integraatioväyläratkaisuita vuoden 2016 alussa, vaihtoehtoja oli useita. Evolvit oli ulkopuolisena konsulttina avustamassa palveluväylien POC:eissä, jolloin eri tuotteita kokeiltiin käytännössä. Valinta kohdistui lopulta suomalaiseen HiQ:n FRENDS-tuotteeseen.

Evolvit toimittaa käyttöönotot

FRENDS palvelyväylä

Handelsbankenin Vesa-Pekka Palssa ja Markku Lahti sekä Evolvitin Marko Krappe

Palveluväylää otetaan parhaillaan käyttöön ensimmäiseen tuotannon loppukäyttäjille tulevaan palveluun.

– Kehitys on ollut nopeaa, ja jo muutamissa viikoissa on saatu aikaan tuotantokäyttöön sopivia palveluita, sanoo Evolvitin asiakasvastaava Marko Krappe.

– Evolvit on ollut luotettava toimittaja jo pitkään Handelsbankenin integraatioratkaisuiden toimittajana, kertoo Handelsbankenin IT-päällikkö Petri Halonen. – Evolvitilla yhdistyy liiketoiminnan ja datan ymmärtäminen modernien teknologioiden käyttöönottoon.

Evolvit on Suomessa FRENDS-tuotteen jälleenmyyjä ja sertifioitu toteutuskumppani. HiQ:n integraatioliiketoiminnan vetäjä Antti Toivanen kuvailee Evolvitin osaamista huippulaatuiseksi.

– Evolvit on Suomen FRENDS -toimittajien parhaimmistoa, Toivanen kertoo. – Tekninen osaamisen itse tuotteesta ja integraatioon liittyvistä teknologioista – joita FRENDS -ratkaisuihin tarvitaan – ovat huipputasolla. Suosittelemme Evolvitia FRENDS-ratkaisutoimittajaksi. Teemme yhteistyötä myös muilla asiakkaillamme, hyödyntäen Evolvitin korkeatasoista teknistä osaamista asiakasprojekteissa.

Lisätietoa:

Marko Krappe
Director, Operations

040 531 9117
marko.krappe@evolvit.fi

Jaa tämä artikkeli: