Evolvit + 120 työkaveria = Profit

Perttu Heinonen

Evolvit ja Profit SoftwareEvolvit on nyt ollut kaksi kuukautta osa Profit Softwarea. Vaikka tässä välissä suurin osa jengistämme on viettänyt myös ansaitun kesäloman, on paljon jo ehtinyt tapahtua. Konkreettisena esimerkkinä entinen Tampereen toimiston vetäjämme Marko Krappe pakkasi perheensä kanssa laukut ja lähti vetämään Tukholman konttoriamme. Toimisto sijaitsee nyt osoitteessa Vasagatan 16. Hjärtligt välkommen!

Yrityskaupan taustalla oli kaksi kilpailukyvyn kannalta elintärkeää syytä: koko ja kansainvälistyminen. Kilpailu isojen kansainvälisten pelureiden kanssa esimerkiksi finanssialalla usein tapahtuvista ulkoistustarjouksista vaatii uskottavuutta ja leveitä hartioita. Lisäksi nykyajalle tyypillistä on, että IT-alan päätökset tehdään useissa yrityksissä Tukholman tai Kööpenhaminan pääkonttoreissa. Tästä huolimatta Suomi pysyy edelleen pääkohdealueenamme. Keihäänkärkemme ovat vahvat ohjelmistotuotteet ja analytiikka.

Ensimmäisten kuukausien aikana olen päässyt havainnoimaan tuote- ja konsultointiliiketoimintojen eroja. Tuotepuolen projektien koko ja pituus ovat sellaisia, mistä konsultointipuolella voi vain haaveilla. Konsultointipuolen etuja ovat herkkyys asiakkaan ymmärtämiseen ja kyky innovoida uutta yhdessä. Nämä yhdistettynä paikalliseen osaamiseen ja lähellä tekemiseen on voittamaton yhdistelmä. Minun tavoitteeni on saada tuotteet ja konsultointi toimimaan hyvin yhdessä. Tätä edistää, että muutamat työntekijät ovat jo lähteneet kokeilemaan esimerkiksi tuoteliiketoimintaa.

Profit Software ja Evolvit: olemme yhdessä nyt merkittävä 230 asiantuntijan toimittaja pohjoismaisilla finanssialan ja analytiikan markkinoilla. Odotettavissa on hienoja tarinoita hienon tiimin kanssa!

 


Kuva: Jarmo Palviainen / Profit Softwaren kesäpäivät

 

Jaa tämä artikkeli: