Data Scientist edistyneen analytiikan tiimiin Espooseen

Profit Software on yksi pohjoismaiden johtavista finanssialan konsultti- ja tuotetaloista. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Porissa, Lahdessa, Tallinnassa ja Tukholmassa, ja meillä työskentelee lähes 230 asiantuntijaa eri tehtävissä. Profit Software on perustettu vuonna 1992.

Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Meillä pääset työskentelemään uusimmilla tuotteilla mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Teet työtä tiiviisti konsulttiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Kykenet itsenäiseen projektityöhön sekä tiimityöhön. Omaat analytiikan, koneoppimisen ja tilastotieteen syväosaamista – termit machine learning, deep learning ja natural language processing ovat sinulle arkipäivää.

Olet etsimämme henkilö, jos intohimonasi on halu ratkaista ongelmia asiakaslähtöisesti samalla ratkaisujen liiketoimintahyödyt perustellen. Osaat käsitellä ja analysoida dataa, pystyt visualisoimaan tulokset ja esität ne ymmärrettävästi asiakkaalle. Työssäsi autat asiakkaitamme tekemään älykkäämpiä päätöksiä löytämiesi havaintojen pohjalta.

 

Odotamme sinulta

 

Lisäksi arvostamme, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta

 

Miksi Profit Software on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä omatoimisesti osaavien kollegoiden ja vaativien asiakkaiden kanssa. Tarjoamme hyvät edut, sekä kasvavan ja kehittyvän talon joustavan ja avoimen ilmapiirin. Toimipaikkasi on Espoossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen careers@profitsoftware.com. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.1.2018 alkaen Team Manager Sampsa Tirkkonen, sampsa.tirkkonen(at)profitsoftware.com.

Jaa tämä artikkeli: